Wat is website Usability?

Usability staat voor de gebruikersvriendelijkheid van de website. Welke stappen moet een bezoeker nemen om te vinden? En hoe tevreden zijn de bezoekers over die genomen stappen.

Het is logisch dat een bezoeker snel afhaakt als hij veel stappen moet nemen om zijn doel te bereiken. Bovendien komt de bezoeker vaker terug als hij de stappen als positief heeft ervaren. Een juiste usability heeft dus een positieve invloed op het aantal conversies.

Usability is dan haast ook een vereiste om toe te passen naast zoekmachine marketing. Wanneer door de toegepaste internet marketing bezoekers naar de website geleid zijn, kunnen deze bezoekers dan ook daadwerkelijk in klanten worden omgezet.

Wat kan ik als bedrijf met Usability bereiken?

Door het toepassen van Usability kunnen bezoekers makkelijker hun doel bereiken. Hierdoor zullen meer conversies gegenereerd worden. Daarnaast zal een tevreden bezoeker ook vaker terug komen. Bij usability gaat het dus om structurele veranderingen waarbij de veranderingen al direct een positieve invloed hebben.

Wat houdt de dienst website Usability in?

Allereerst wordt er een analyse gemaakt van de huidige pagina. Vervolgens wordt er een plan van aanpak gemaakt en de daarbij horende veranderingen doorgevoerd. Tenslotte wordt er getest wat de veranderingen voor uitwerking hebben gehad.

Wat zijn de kosten van website Usability?

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het traject.

Maak direct een vrijblijvende afspraak en kijk hoe wij uw website kunnen verbeteren. Klik hier

Schrijf u in voor de Maxxoo Nieuwsbrief en ontvang een gratis E-book met handige tips en trics